Informacija apie svetainę :: Kontaktai

Žinoma, šiandien vien mandagumo nepakanka norint būti visur ir visada laukiamam arba būti pirmuoju kandidatu į vienintelę darbo vietą. Tačiau etiketo išmanymas, be abejo, padeda. Tai, kaip sveikinamės, tiesiame ranka, prisistatome, kreipiamės į žmogų, sudaro apie mus atitinkamą įspūdį - o dažnai, būtent pirmas įspūdis ir būna lemtingas. Tad, svetainėje ir gvildenamos etiketo subtilybės..

Svetainę administruoja: Laima.

Ilgiems, trumpiems ir visiems kitiems laiškams el.paštas: llaimaa(etta)gmail.com.

Arba galite rašyti čia ir dabar, aišku.. jei tik toks noras yra :))



Jūsų vardas:*
Jūsų el. pašto adresas:*
Žinutė*
Rašykit aiškiai ir suprantamai.

(HTML uždrausta):
Įveskit kodą:*




Reklama



  • Kaip valgomas omaras?Kaip valgomas omaras?
    Valgant neišdarinėtą omarą reikia pakaklėje pasirišti specialią didelę servetėlę. Prieš darinėjant omarą reikia patikrinti ar netrūksta įrankių: peilio, šakutės, žnyplių, šakutės omarui, šaukštelio padažui (nebūtinai), specialios lėkštės kiautams bei kitoms nevalgomoms atliekoms ...

    Skaityti »

  • Kaip užjausti ar paguosti?Kaip užjausti ar paguosti?
    Mokėti guosti — tai gyvenimo menas. Dar didesnis menas — sugebėti parengti žmogų, kai reikia jam pranešti skaudžią žinią, kai reikia įkvėpti stiprybės, kad nepalūžtų ...

    Skaityti »

  • Kokias taures rinktis?Kokias taures rinktis?
    Serviruojant stalą gali būti statomos keturios skirtingos taurės: raudonajam vynui, baltajam vynui, vandeniui ir šampanui. Pastaruoju metu pastebima tendencija naudoti universalią taurę raudonajam ...

    Skaityti »

  • Kaip valgomi sūriai?Kaip valgomi sūriai?
    Beveik visų rūšių kietieji sūriai valgomi peiliu ir šakute. Minkštieji tiesiog semiami šaukšteliu. Labiausiai prie sūrio tinka balta duona, geriausiai pabrėžianti jo skonį. Sūrio rūšių ir duonos derinimas - gero skonio ir fantazijos reikalas ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems