Informacija apie svetainę :: Kontaktai

Žinoma, šiandien vien mandagumo nepakanka norint būti visur ir visada laukiamam arba būti pirmuoju kandidatu į vienintelę darbo vietą. Tačiau etiketo išmanymas, be abejo, padeda. Tai, kaip sveikinamės, tiesiame ranka, prisistatome, kreipiamės į žmogų, sudaro apie mus atitinkamą įspūdį - o dažnai, būtent pirmas įspūdis ir būna lemtingas. Tad, svetainėje ir gvildenamos etiketo subtilybės..

Svetainę administruoja: Laima.

Ilgiems, trumpiems ir visiems kitiems laiškams el.paštas: llaimaa(etta)gmail.com.

Arba galite rašyti čia ir dabar, aišku.. jei tik toks noras yra :))



Jūsų vardas:*
Jūsų el. pašto adresas:*
Žinutė*
Rašykit aiškiai ir suprantamai.

(HTML uždrausta):
Įveskit kodą:*




Reklama



  • Kaip valgyti lazdelėmis?Kaip valgyti lazdelėmis?
    Kinijoje žmonės lazdelėmis naudojasi jau penkis tūkstančius metų. Manoma, kad didis kinų filosofas Konfucijus padarė įtaką lazdelių populiarumui. Kadangi Konfucijus buvo vegetaras, jis manė, kad peiliai primins žmonėms apie skerdyklas ir dėl to juos ...

    Skaityti »

  • AtsisveikinimasAtsisveikinimas
    Geriausia, ar tiksliau lietuviškiausia atsisveikinti senu lietuvišku žodžiu sudiev! arba trumpesne jo forma sudie! Šis senas lietuviškas atsisveikinimo žodis tvirtai įsišaknijęs ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma sriuba?Kaip valgoma sriuba?
    Paprastai, sriubos, tiek su tirščiais, tiek be jų, pilamos į gilias lėkštes arba sriubos puodelius. Šaukštas dedamas dešinėje indo pusėje. Sriubos reikėtų pasemti pusę arba du trečdalius šaukšto, nes sklidino šaukšto vargu ar pavyks neišlaistyti. Labai mažai semti neverta ...

    Skaityti »

  • Kokia turėtų būti patiekiamo vyno temperatūra?Kokia turėtų būti patiekiamo vyno temperatūra?
    Patiekiamo vyno rekomenduotina temperatūra: putojantis vynas (šampanas): 6-8 C, lengvas baltasis, rožinis vynas: 8-10 C, aukščiausios rūšies saldusis ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems