Informacija apie svetainę :: Kontaktai

Žinoma, šiandien vien mandagumo nepakanka norint būti visur ir visada laukiamam arba būti pirmuoju kandidatu į vienintelę darbo vietą. Tačiau etiketo išmanymas, be abejo, padeda. Tai, kaip sveikinamės, tiesiame ranka, prisistatome, kreipiamės į žmogų, sudaro apie mus atitinkamą įspūdį - o dažnai, būtent pirmas įspūdis ir būna lemtingas. Tad, svetainėje ir gvildenamos etiketo subtilybės..

Svetainę administruoja: Laima.

Ilgiems, trumpiems ir visiems kitiems laiškams el.paštas: llaimaa(etta)gmail.com.

Arba galite rašyti čia ir dabar, aišku.. jei tik toks noras yra :))



Jūsų vardas:*
Jūsų el. pašto adresas:*
Žinutė*
Rašykit aiškiai ir suprantamai.

(HTML uždrausta):
Įveskit kodą:*




Reklama



  • Kaip valgomi melionai?Kaip valgomi melionai?
    Meliono puseles galima iškabinti šaukšteliu arba supjaustytas riekelėmis valgyti peiliu ir šakute. Arbūzo sėkleles, kurios yra nevalgomos, iš minkštimo iškrapštome šakute. Melionas pjaunamas aštriu peiliu pusiau (išilgai), paskui išimame sėkleles (jei vaisius ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma pica?Kaip valgoma pica?
    Visi kulinarijos autoritetai sutaria vieningai: pica pjaustoma kaip pyragas, trikampiai gabalėliai išdėliojami į lėkštes ir valgomi rankomis, pradedant ...

    Skaityti »

  • Įmonės vakareliaiĮmonės vakareliai
    Įmonės vakarėlis – tai visų pirma galimybė pasirodyti kolegomis ir vadovybei iš dar nematytos pusės. Atskleisti visas savo gerąsias savybes, kurių darbe parodyti neišeina. Juk daugelis jūsų bendradarbių ...

    Skaityti »

  • Kaip valgomi kiviai?Kaip valgomi kiviai?
    Kivis - savo skoniu panašus į žemuogę ir melioną, dar vadinamas kiniškuoju agrastu. Mūsų dienomis jis auginamas Australijoje, Kalifornijoje, Čilėje, o pirmiausia - Naujojoje Zelandijoje. Šis vaisius buvo pavadintas besparnio ir beuodegio paukščio, aborigenų vadinamo kiviu, vardu. Kivis valgomas ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems