Interneto etiketo pagrindai visiems ir kiekvienam!

El. pašto etiketo subtilybės
...siunčiant pranešimą šimtams ar daugiau žmonių jau reikia kai ką apgalvoti. Aišku, lengviausia surašyti visus el.pašto adresus į To laukelį (ką dažnai žmonės ir daro). Tačiau STOP...
 »» Plačiau


Elektroninio pašto priedų etiketas
Pašto priedų persiuntimas - tai išskirtinė situacija, kuria naudojamasi tik kraštutiniu atveju. Iš to sektų, kad pirmo kreipimosi į nepažystamą asmenį metu, laiškas kategoriškai turi būti be priedų...
 »» Plačiau


Koks turi būti pranešimo stilius ir dydis?
Pranešimo stilius visuomet turi būti konkretus, tai arba užklausa arba atsakymas, arba informacija. Jei tai užklausa,tai stilius turėtų būti toks, kad korespondentas galėtų apsieiti...
 »» Plačiau


Nešiojamų kompiuterių naudojimo etiketo subtilybės
Jei naudojatės konferencijos metu - venkite spausdinti tuo metu, kai kitas asmuo skaito pranešimą arba įsigykite kompiuterį labai tylia klaviatūra...
 »» Plačiau


Virtualaus bendravimo etiketo subtilybės
Virtualus bendravimas – ar tai būtų privatus ar viešas – vis dažniau sutinkamas dalykas mūsų kasdieniniame gyvenime. Vieniems tai tik laisvalaikio praleidimo būdas, pramoga, kitiems – darbą lengvinanti, svarbią informaciją teikianti ir geografinį atstumą mažinanti...
 »» Plačiau




Reklama



  • Kviestiniai pietūsKviestiniai pietūs
    ... tai iškilmingas priėmimas, rengiamas ypatinga proga. Kadangi valgiaraštis sudaromas pagal šeimininkų skonį, jie turėtų paisyti ne tik savo, bet ir svečių mitybos įpročių, ypač jei tarp svečių ...

    Skaityti »

  • Kaip reikėtų laikyti stalo įrankius?Kaip reikėtų laikyti stalo įrankius?
    Šaukštas laikomas ant jo kotelio uždėjus nykštį. Niekuomet nevalgoma šaukštu, kai galima valgyti peiliu ir šakute. Paprastai yra du vienodai priimtini peilio ir šakutės laikymo būdai ...

    Skaityti »

  • Stalo įrankių išdėstymasStalo įrankių išdėstymas
    Pagrindinė taisyklė – pirma naudoti kraštinius stalo įrankius ir tokia tvarka „eiti” link lėkštės (pietų lėkštės): pirmiausia valgomasis šaukštas, vėliau žuvies peilis su šakute, tada paprastas peilis su šakute ...

    Skaityti »

  • Stalo pasirinkimasStalo pasirinkimas
    Pagrindinė galiojanti taisyklė: kiekvienam pakviestajam reikia prie stalo turi būti skirta maždaug 60-80 cm vietos, matuojant nuo vieno valgomojo komplekto vidurio iki kito valgomojo komplekto vidurio, tam, kad jis netrukdytų kaimynams. Apvalus stalas idealiai tinka ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems