Kvietimo siuntimas :: Kvietimo etiketo pagrindai

Kvietimus įteikite iki vestuvių likus 1-2 mėnesiams. Nes, kuo anksčiau juos įteiksite, tuo daugiau kviečiamų svečių šventėje dalyvaus, tačiau nederėtų persistengti ir kvietimus išsiųsti labai anksti.

Dažniausiai kvietimą stengiamasi įteikti kiekvienam svečiui asmeniškai. Tačiau, jei svečių daug, dalis iš jų gyvena toli ir juos sunku pasiekti kvietimus galima siųsti paštu. Reikėtų nepamiršti, jog siunčiant kvietimą paštu būtinas išorinis vokas, jis apsaugos kvietimą nuo sugadinimo, ištepimo, ant jo užrašomas adresatas, klijuojamas pašto ženklas. Vidinis vokas apsaugos patį kvietimą, jį reikėtų derinti prie paties kvietimo. Šio voko nederėtų užklijuoti.

Užsienio šalyse populiaru kartu su kvietimu įteikti svečių atsakymo kortelę, į kurią svečias įrašo savo atsakymą dalyvauti ar ne. Siunčiant kvietimus paštu, reikėtų nepamiršti, jog nuo korespondencijos svorio skiriasi ir siuntimo kaina. Būtų puiku, kvietimus siųsti registruotu laišku, tuomet būsite tikri, jog kvietimas tikrai įteiktas.

Jei tektų atidėti arba atšaukti vestuves, kuo greičiau praneškite apie tai visiems kviestiesiems.

Jei svečias neatsako - susisiekite su svečiu patys – gali būti, jog kvietimo jis paprasčiausiai negavo.

Reklama



  • Kaip valgoma duona?Kaip valgoma duona?
    Pasirodo, kvietinių miltų duonelę, kaip ir prancūzišką batoną, derėtų laužyti, o ne raikyti. Sviestu ji taip pat netepama. Laužiant gabaliuką po gabaliuko ji valgoma, pavyzdžiui, su sriuba ...

    Skaityti »

  • Kokį rinktis vyną?Kokį rinktis vyną?
    Vyno žinovai rekomenduoja, prie vaišių stalo vynus gerkite taip: baltąjį vyną prieš raudonąjį; aštraus skonio prieš švelnesnį; sausi prieš saldžius, lengvi prieš sunkius, jaunesnį vyną prieš išlaikytą. Jei daržovės pateikiamos kaip garnyras, tai vynas derinamas prie mėsos, o jei ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems