Tekstai žaismingiems kvietimams :: Kvietimo etiketo pagrindai

Putos alutis ant jaunystės stalo
Ir ašara nuplaus rūtelę žalią...
Tad, kviečiam kuriant mūsų šeimą,
Atvykti sudainuot vestuvių dainą...



Vienas silkė, du agurkai
Ir degtinės dar turiu.
Jei šių vaišių nesipurtai,
Į gimtadienį kviečiu



Viena silkę, du agurkus
ir degtines pripirkau.
jei šių vaišių nesipurtai
į gimatdienį kviečiu



Labas rytas suraitytas,
Klevo lapais nusagstytas.
Gal tie lapai susimils ir sveteliais man pabirs?
Pasiilgau jau tavęs, kepsim minkštas bandutes...
Tai kaip?



Mieli draugai,

Kviečiu visą Jūsų šeimą kartu atšvęsti mano 30-metį. Jūsų laukia skanus maistus, šauni kompanija, smagi muzika ir gera nuotaika.
Vaikučius linksmins klounas.
Atvykti 2010-06-15, aštuonioliktą valandą, į kaimo turizmo sodybą "Jovaras"

Aretas



Urtė ir Ignas Pavardeniai skelbia džiugią žinią.
Šeštadienį, birželio vienuoliktąją, pusę penkių jų dukra Jakaterina išteka už Vytauto Vardenio.

Prisijunkite prie mūsų Šv. Jokūbo bažnyčioje Vilniaus g. 4, Panevėžys.
Ir vėliau pobūvyje viešbutyje Pasaga Naujojoje gatvėje.





  »»» Norintiems pasidalinti savo mintimis, idėjomis - parašykite



Reklama



  • Stalo indų kalbaStalo indų kalba
    Ar žinote, kad valgomieji įrankiai taip pat turi savo kalbą, kuri tikrai subtili ir kuria aptarnaujančiajam daug pasakoma. Taigi, kaip valgomaisiais indais restorane paprašyti kad padavėjas pakartotų salotų?

    Skaityti »

  • Kaip valgomi artišokai?Kaip valgomi artišokai?
    Artišokas – unikalus maistas. Tai ne daržovė ir ne vaisius. Pasirodo tai - gėlė! O tiksliau, daugiametis astrų šeimos žolinis augalas, išoriškai panašus į usnį. Artišokai garsėja vitaminų gausa, beto gerina skrandžio, kepenų ir tulžies pūslės veiklą. Valgomas yra neprasivėręs ...

    Skaityti »

  • Prieskonių indeliaiPrieskonių indeliai
    Prieskonių indeliai turi būti nuolat plaunami ir sausai iššluostomi. Į drėgnus indelius prieskonių pilti griežtai nerekomenduojama. Ypač dėmesį reikia atkreipti į prieskonių indelių skylutes, kurios nuo karšto maisto garų kondensato dažnai užsikiša ...

    Skaityti »

  • Šampano gėrimo etiketas?Šampano gėrimo etiketas?
    Visais atvejais šampaną būtina atšaldyti iki 6-8 laipsnių temperatūros. Nepamirškite, šaldytuve butelis atšąla per 12 valandų, šį laiką sutrumpinti galima butelį pamerkus į kibirėlį su ledu ir vandeniu ...

    Skaityti »

  • Etiketo subtilybės PrancūzijojeEtiketo subtilybės Prancūzijoje
    ...klasikiniu Jungtinėse Valstijose tapęs ženklas okay (viskas gerai) — nykščiu ir smiliumi suriesta „o" raidė, kiti pirštai iškelti aukštyn — prancūzams reiškia „nulis", kitaip tariant, „nieko vertas". "Viskas gerai" jiems yra aukštyn iškeltas nykštys...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems