Tekstai žaismingiems kvietimams :: Kvietimo etiketo pagrindai

Putos alutis ant jaunystės stalo
Ir ašara nuplaus rūtelę žalią...
Tad, kviečiam kuriant mūsų šeimą,
Atvykti sudainuot vestuvių dainą...



Vienas silkė, du agurkai
Ir degtinės dar turiu.
Jei šių vaišių nesipurtai,
Į gimtadienį kviečiu



Viena silkę, du agurkus
ir degtines pripirkau.
jei šių vaišių nesipurtai
į gimatdienį kviečiu



Labas rytas suraitytas,
Klevo lapais nusagstytas.
Gal tie lapai susimils ir sveteliais man pabirs?
Pasiilgau jau tavęs, kepsim minkštas bandutes...
Tai kaip?



Mieli draugai,

Kviečiu visą Jūsų šeimą kartu atšvęsti mano 30-metį. Jūsų laukia skanus maistus, šauni kompanija, smagi muzika ir gera nuotaika.
Vaikučius linksmins klounas.
Atvykti 2010-06-15, aštuonioliktą valandą, į kaimo turizmo sodybą "Jovaras"

Aretas



Urtė ir Ignas Pavardeniai skelbia džiugią žinią.
Šeštadienį, birželio vienuoliktąją, pusę penkių jų dukra Jakaterina išteka už Vytauto Vardenio.

Prisijunkite prie mūsų Šv. Jokūbo bažnyčioje Vilniaus g. 4, Panevėžys.
Ir vėliau pobūvyje viešbutyje Pasaga Naujojoje gatvėje.





  »»» Norintiems pasidalinti savo mintimis, idėjomis - parašykite



Reklama



  • Kokia turėtų būti patiekiamo vyno temperatūra?Kokia turėtų būti patiekiamo vyno temperatūra?
    Patiekiamo vyno rekomenduotina temperatūra: putojantis vynas (šampanas): 6-8 C, lengvas baltasis, rožinis vynas: 8-10 C, aukščiausios rūšies saldusis ...

    Skaityti »

  • Vizitinė kortelėVizitinė kortelė
    Išvaizdi ir tinkamai įteikta vizitinė kortelė palieka gerą įspūdį. Dažniausiai jomis keičiamasi vykstant dalykiniams pokalbiams. Kai kuriose šalyse tam skiriamas ypatingas dėmesys ...

    Skaityti »

  • Prieskonių indeliaiPrieskonių indeliai
    Prieskonių indeliai turi būti nuolat plaunami ir sausai iššluostomi. Į drėgnus indelius prieskonių pilti griežtai nerekomenduojama. Ypač dėmesį reikia atkreipti į prieskonių indelių skylutes, kurios nuo karšto maisto garų kondensato dažnai užsikiša ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma papaja?Kaip valgoma papaja?
    Parduotuvėje arba turguje reikia pirkti tik sunokusius vaisius. Juos galima lengvai atskirti pagal kelias tamsias dėmeles ant gelsvos odiškos vaisiaus žievelės. Valgomas šis vaisius perpjaunant išilgai, minkštimas paprastai iškabinamas šaukštu. Neprinokusioss papajos valgomos keptos ...

    Skaityti »

  • Valgomųjų įrankių komplektaiValgomųjų įrankių komplektai
    Pagal savo funkcijas ir naudojimo ypatumus indai ir stalo įrankiai gali būti įvairiai skirstomi, tačiau paprasčiausias būdas, apibrėžiantis naudojimo galimybes, - skirti į paprastą valgomųjų įrankių komplektą ir didįjį valgomųjų įrankių komplektą ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems