Tekstai žaismingiems kvietimams :: Kvietimo etiketo pagrindai

Putos alutis ant jaunystės stalo
Ir ašara nuplaus rūtelę žalią...
Tad, kviečiam kuriant mūsų šeimą,
Atvykti sudainuot vestuvių dainą...



Vienas silkė, du agurkai
Ir degtinės dar turiu.
Jei šių vaišių nesipurtai,
Į gimtadienį kviečiu



Viena silkę, du agurkus
ir degtines pripirkau.
jei šių vaišių nesipurtai
į gimatdienį kviečiu



Labas rytas suraitytas,
Klevo lapais nusagstytas.
Gal tie lapai susimils ir sveteliais man pabirs?
Pasiilgau jau tavęs, kepsim minkštas bandutes...
Tai kaip?



Mieli draugai,

Kviečiu visą Jūsų šeimą kartu atšvęsti mano 30-metį. Jūsų laukia skanus maistus, šauni kompanija, smagi muzika ir gera nuotaika.
Vaikučius linksmins klounas.
Atvykti 2010-06-15, aštuonioliktą valandą, į kaimo turizmo sodybą "Jovaras"

Aretas



Urtė ir Ignas Pavardeniai skelbia džiugią žinią.
Šeštadienį, birželio vienuoliktąją, pusę penkių jų dukra Jakaterina išteka už Vytauto Vardenio.

Prisijunkite prie mūsų Šv. Jokūbo bažnyčioje Vilniaus g. 4, Panevėžys.
Ir vėliau pobūvyje viešbutyje Pasaga Naujojoje gatvėje.





  »»» Norintiems pasidalinti savo mintimis, idėjomis - parašykite



Reklama



  • Bendri patarimai - kaip valgyti?Bendri patarimai - kaip valgyti?
    Stalo etiketas dažniausiai priklauso nuo šalies papročių, tradicijų bei nacionalinės virtuvės ypatumų, tačiau yra ir bendrų taisyklių, kurių laikomasi daugelyje šalių. Valgydami dažniausiai naudojamės dviem pagrindiniais įrankiais – šakute ir ...

    Skaityti »

  • Kaip valgomi sūriai?Kaip valgomi sūriai?
    Beveik visų rūšių kietieji sūriai valgomi peiliu ir šakute. Minkštieji tiesiog semiami šaukšteliu. Labiausiai prie sūrio tinka balta duona, geriausiai pabrėžianti jo skonį. Sūrio rūšių ir duonos derinimas - gero skonio ir fantazijos reikalas ...

    Skaityti »

  • Kaip valgomi šašlykai?Kaip valgomi šašlykai?
    Mėsos gabalėliai (jautiena, veršiena, kiauliena, o pagal klasikinį variantą - dar ir subproduktai), sumauti ant iešmo kartu su daržovėmis (paprikomis, pomidorais, baklažanais, svogūnais), atsargiai nuimami šakute ...

    Skaityti »

  • Oficialus kvietimasOficialus kvietimas
    Nemandagu svečią kviesti renginio išvakarėse – galima pamanyti, jog atsisakius kitam svečiui kviečiate šį. Kvietimus į priėmimą reikėtų įteikti prieš 2–3 savaites. Stenkitės kvietimus įteikti kiekvienam svečiui ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma sriuba?Kaip valgoma sriuba?
    Paprastai, sriubos, tiek su tirščiais, tiek be jų, pilamos į gilias lėkštes arba sriubos puodelius. Šaukštas dedamas dešinėje indo pusėje. Sriubos reikėtų pasemti pusę arba du trečdalius šaukšto, nes sklidino šaukšto vargu ar pavyks neišlaistyti. Labai mažai semti neverta ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems