Pokalbių etiketo pagrindai visiems ir kiekvienam!

Puslapiai » 1

Oficialūs pokalbiai
Norint filmuoti ar įrašyti pokalbį, reikia gauti kitos šalies sutikimą. Pažymėtina, kad pokalbio metu nedera liesti nacionalinių, religinių ir kitų opių temų, kritikuoti ...
 »» Plačiau


Pokalbiai su kolegomis
... kalbėdami su vyresniais už save, aukštesnes pareigas užimančiais žmonėmis, verslo partneriais turime būti itin santūrūs. Jei susiklosčiusios aplinkybės skatina ...
 »» Plačiau


Kaip kreiptis - tu ar jūs?
Bendraudami su mažiau pažįstamais ar aukštesnį postą užimančiais žmonėmis, darbo kolegomis, klientais, į juos kreipiamės pagarbiais žodžiais. Mandagumo įvardžiai tu ir jūs ...
 »» Plačiau


Kalbos kultūra
Kalba yra pagrindinė mūsų bendravimo su kitais žmonėmis priemonė. Kalbėdami mes keičiamės mintimis, išgyvenimais, perteikiame vieni kitiems įvairią informaciją. Tačiau kalba ...
 »» Plačiau


Bendravimo įgūdžiai įvairiose situacijose
Kaip įsiterpti į pokalbį? - žmogus nuolat pertraukiantis pašnekovą, kelia susierzinimą. Nors ir kaip norite įsiterpti į pokalbį, nedarykite to. Tai nemandagu kalbančiojo atžvilgiu ...
 »» Plačiau


Reklama



  • Kaip valgoma pica?Kaip valgoma pica?
    Visi kulinarijos autoritetai sutaria vieningai: pica pjaustoma kaip pyragas, trikampiai gabalėliai išdėliojami į lėkštes ir valgomi rankomis, pradedant ...

    Skaityti »

  • Įmonės vakareliaiĮmonės vakareliai
    Įmonės vakarėlis – tai visų pirma galimybė pasirodyti kolegomis ir vadovybei iš dar nematytos pusės. Atskleisti visas savo gerąsias savybes, kurių darbe parodyti neišeina. Juk daugelis jūsų bendradarbių ...

    Skaityti »

  • Elektroninio pašto priedų etiketasElektroninio pašto priedų etiketas
    Pašto priedų persiuntimas - tai išskirtinė situacija, kuria naudojamasi tik kraštutiniu atveju. Iš to sektų, kad pirmo kreipimosi į nepažystamą asmenį metu, laiškas kategoriškai turi būti be priedų...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma suflė?Kaip valgoma suflė?
    Suflė - tai purus ir išsipūtęs, saldus arba kitokio skonio patiekalas iš kiaušinių. Būna dviejų rūšių: vienas valgis patiekiamas karštas, o kitas - ataušęs. Purus karštojo suflė minkštimas paruošiamas iki standumo išplakus kiaušinių baltymus maišant su šiltu padažu ar tyre...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems