Stalo etiketo pagrindai visiems ir kiekvienam!

Puslapiai »  1 | 2 | 3

Fondiu žavesys!
Fondiu - tai valgymo ritualas, populiarėjantis ir Lietuvoje. Fondiu rinkinį sudaro - indas kuris yra šildomas iš apačios žvakės ar degiklio pagalba ir ilgos dvišakės šakutės ...
 »» Plačiau


Stalo serviravimas
Dėliojant įrankius kotelių galai sulyginami su pagrindinės lėkštės apatiniu kraštu. Vidurinė įrankių pora gali būti pastumiama šiek tiek atokiau nuo stalo briaunos negu kitos ...
 »» Plačiau


Žvakės stalo serviravime, interjere
Jų spalvą derinkite su staltiesėmis, servetėlėmis. Niekada neprašausite, pasirinkę baltos spalvos žvakes. Jas reikėtų uždegti ...
 »» Plačiau


Gėrimų meniu
Pilant vyną butelis neturi liestis su taure. Įgudimo reikalaujantis vyno kaklu tekančių lašų sustabdymas palengvės į butelio kaklelį įstačius varvėjimą stabdantį Drop-stop plastiko gabalėlį ...
 »» Plačiau


Stalo indai
Pagal savo funkcijas ir naudojimo ypatumus indai ir stalo įrankiai gali būti įvairiai skirstomi, tačiau paprasčiausias būdas, apibrėžiantis naudojimo galimybes ...
 »» Plačiau


Reklama



  • Kaip valgomos salotos?Kaip valgomos salotos?
    Paruoštos salotos, sudėtos į salotinę arba lėkštę, paprasčiausiai valgomos šakute, peilio čia dažniausiai nereikia. Tiesa, juo galima perpjauti didelį pomidorą, susmulkinti ankštines pupeles ...

    Skaityti »

  • Kaip kreiptis - Tu ar Jūs?Kaip kreiptis - Tu ar Jūs?
    Bendraudami su mažiau pažįstamais ar aukštesnį postą užimančiais žmonėmis, darbo kolegomis, klientais, į juos kreipiamės pagarbiais žodžiais. Mandagumo įvardžiai tu ir jūs ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma žuvis?Kaip valgoma žuvis?
    Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais: įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų ...

    Skaityti »

  • Kvietimų pavyzdžiai (foto)Kvietimų pavyzdžiai (foto)
    ... tiksliau idėjos kvietimams...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems