Stalo etiketo pagrindai visiems ir kiekvienam!

Puslapiai »  1 | 2 | 3

Fondiu žavesys!
Fondiu - tai valgymo ritualas, populiarėjantis ir Lietuvoje. Fondiu rinkinį sudaro - indas kuris yra šildomas iš apačios žvakės ar degiklio pagalba ir ilgos dvišakės šakutės ...
 »» Plačiau


Stalo serviravimas
Dėliojant įrankius kotelių galai sulyginami su pagrindinės lėkštės apatiniu kraštu. Vidurinė įrankių pora gali būti pastumiama šiek tiek atokiau nuo stalo briaunos negu kitos ...
 »» Plačiau


Žvakės stalo serviravime, interjere
Jų spalvą derinkite su staltiesėmis, servetėlėmis. Niekada neprašausite, pasirinkę baltos spalvos žvakes. Jas reikėtų uždegti ...
 »» Plačiau


Gėrimų meniu
Pilant vyną butelis neturi liestis su taure. Įgudimo reikalaujantis vyno kaklu tekančių lašų sustabdymas palengvės į butelio kaklelį įstačius varvėjimą stabdantį Drop-stop plastiko gabalėlį ...
 »» Plačiau


Stalo indai
Pagal savo funkcijas ir naudojimo ypatumus indai ir stalo įrankiai gali būti įvairiai skirstomi, tačiau paprasčiausias būdas, apibrėžiantis naudojimo galimybes ...
 »» Plačiau


Reklama



  • Kaip elgtis prie stalo?Kaip elgtis prie stalo?
    Nesėskite, kol neatsisėdo moterys arba kol šeimininkė ar šeimininkas nepakvies sėstis. Jei ant stalo yra sudėtos kortelės su pavardėmis, reikia sėstis ten, kur nurodyta ...

    Skaityti »

  • Virtualaus bendravimo etiketo subtilybėsVirtualaus bendravimo etiketo subtilybės
    Virtualus bendravimas – ar tai būtų privatus ar viešas – vis dažniau sutinkamas dalykas mūsų kasdieniniame gyvenime. Vieniems tai tik laisvalaikio praleidimo būdas, pramoga, kitiems – darbą lengvinanti, svarbią informaciją teikianti ir geografinį atstumą mažinanti ...

    Skaityti »

  • Verslo pietūsVerslo pietūs
    Jei prie stalo sėdi 6 ar daugiau žmonių, reikia laukti, kol bent pusė stalo bus paserviruota. Jei žmonių mažiau, reikia palaukti, kol visi užsisakys. Šią taisyklę galima sulaužyti tik tada, jei maistas gali ataušti arba esantys ...

    Skaityti »

  • Valgiaraštis jūsų pobūviuiValgiaraštis jūsų pobūviui
    Valgiaraščio apipavidalinimui nėra ribų: galite jį susukti į ritinėlį ir perrišti kaspinu, arba perlenkti pusiau, papuošti karpiniais, kurių ornamentai atspindėtų vaišių progą; valgiaraščiai gali būti parašyti ranka arba išspausdinti. Tik būkit atidūs – juk nemalonu, jei svečiai ras ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems