Patiekalų puošimas! :: Stalo etiketo pagrindai

  »»» Norintiems pasidalinti savo mintimis, idėjomis - parašykite

Patiekalų puošimas | Patiekalų dekoravimas

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |



  »»» Pristato grybai.net: receptainė



Reklama



  • Kaip valgomi kokoso riešutai?Kaip valgomi kokoso riešutai?
    Kokoso riešuto "sudorojimas" nėra pati trumpiausia ir lengviausia užduotis, bet jo skonis yra vertas pastangų! Atidžiai apžiūrėjus viršutinį riešuto galą, galima įžiūrėti tris tamsius taškus - vadinamuosius žiedadulkių ...

    Skaityti »

  • Alkoholinių gėrimų dovanojimasAlkoholinių gėrimų dovanojimas
    Dažnai kyla klausimas, a galima dovanoti alkoholinių gėrimų? - Taip. Tik tai neturėtų būti didžiulis, prekybos centre už keletą litų pirktas vyno butelis. Šeimininkas, kuris ...

    Skaityti »

  • Kaip reikėtų laikyti stalo įrankius?Kaip reikėtų laikyti stalo įrankius?
    Šaukštas laikomas ant jo kotelio uždėjus nykštį. Niekuomet nevalgoma šaukštu, kai galima valgyti peiliu ir šakute. Paprastai yra du vienodai priimtini peilio ir šakutės laikymo būdai ...

    Skaityti »

  • Moterų aksesuaraiMoterų aksesuarai
    Verslo pasaulyje priimta segėti auksinius, sidabrinius ar perlų papuošalus ir jų derinius, nes jie sukuria rimtumo, solidžios padėties įspūdį. Įsidėmėtina ...

    Skaityti »

  • Stalo indų kalbaStalo indų kalba
    Ar žinote, kad valgomieji įrankiai taip pat turi savo kalbą, kuri tikrai subtili ir kuria aptarnaujančiajam daug pasakoma. Taigi, kaip valgomaisiais indais restorane paprašyti kad padavėjas pakartotų salotų?

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems