Patiekalų puošimas! :: Stalo etiketo pagrindai

  »»» Norintiems pasidalinti savo mintimis, idėjomis - parašykite

Patiekalų puošimas | Patiekalų dekoravimas

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |



  »»» Pristato grybai.net: receptainė



Reklama



  • Tekstai kvietimams į JubiliejųTekstai kvietimams į Jubiliejų
    Kviečiu Jus į savo 50–ties metų Jubiliejaus šventę, kuri įvyks 2010-07-10 Druskininkuose, restorano „X“ banketinėje salėje, Taikos pr. 1. Prašau patvirtinti savo dalyvavimą.

    Skaityti »

  • Pokalbis dėl darboPokalbis dėl darbo
    Didžiausią įspūdį kitam žmogui padarome per pirmąsias 17 sekundžių, taip rašo mokslininkai, tad išvaizda bei apranga turėtų būti tvarkinga, idealiausia pastelinių spalvų, ryškių spalvų rekomenduotina vengti, oficialus kostiumas - pats tas, šiek tiek reikėtų atsižvelgti ir į būsimo darbo pobūdį, pasidomėti kokia tvarka ...

    Skaityti »

  • Vakariniai sėdimi priėmimaiVakariniai sėdimi priėmimai
    ... tai gali būti kviestiniai pietūs, kviestinė vakarienė, arbatėlė, ponių kava, žurfiskas.

    Skaityti »

  • Rankos pabučiavimasRankos pabučiavimas
    Tolimoje praeityje rankos pabučiavimas buvo gan populiarus. Jis buvo pagarbos moteriai ženklas. Vyriškis palinkdavo prie damos rankos, užuot prisitraukęs jos delną ...

    Skaityti »

  • Prieskonių indeliaiPrieskonių indeliai
    Prieskonių indeliai turi būti nuolat plaunami ir sausai iššluostomi. Į drėgnus indelius prieskonių pilti griežtai nerekomenduojama. Ypač dėmesį reikia atkreipti į prieskonių indelių skylutes, kurios nuo karšto maisto garų kondensato dažnai užsikiša ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems