Servetėlės stalo dekoravime! :: Stalo etiketo pagrindai

  »»» Norintiems pasidalinti savo mintimis, idėjomis - parašykite


Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |





Reklama



  • Servetėlių lankstymasServetėlių lankstymas
    Servetėlės – neatskiriama vaišių stalo dekoravimo dalis. Serviravimui gali būti naudojamos tiek lininės, tiek medvilninės, tiek popierinės ar audinio pakaitalo servetėlės. Jos stalui gali suteikti ...

    Skaityti »

  • Kaip prisistatyti?Kaip prisistatyti?
    ... tarpusavio santykiai prasideda, būtent pristatymu ar prisistatymu, tai yra, susipažinimu. Tą padaryti ne visada paprasta – daug kas priklauso nuo papročių, tradicijų ...

    Skaityti »

  • Kaip reikėtų laikyti stalo įrankius?Kaip reikėtų laikyti stalo įrankius?
    Šaukštas laikomas ant jo kotelio uždėjus nykštį. Niekuomet nevalgoma šaukštu, kai galima valgyti peiliu ir šakute. Paprastai yra du vienodai priimtini peilio ir šakutės laikymo būdai ...

    Skaityti »

  • Kaip valgomas upėtakis?Kaip valgomas upėtakis?
    Tai populiariausia žuvis tarp gurmanų. Natūraliomis sąlygomis užaugintą upėtakį galima atapažinti pagal raudonus ir geltonus taškus ant žvynų. Jei lėkštėje guli visas upėtakis, valgyti jį derėtų ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems