Kaip gyventi bei nepasimesti tarp žmonių...
Kaip valgomos krevetės?
Krevečių mėsa - balta, puikaus skonio. Valgoma krevečių uodegėlių mėsa. Jos dažniausiai parduodamos virtos. Krevečių mėsoje daug vertingų baltymų ir mineralinių medžiagų. Ypač daug joje jodo (beveik 100 kartų daugiau negu jautienoje) ...
Kaip valgomi šašlykai?
Mėsos gabalėliai (jautiena, veršiena, kiauliena, o pagal klasikinį variantą - dar ir subproduktai), sumauti ant iešmo kartu su daržovėmis (paprikomis, pomidorais, baklažanais, svogūnais), atsargiai nuimami šakute ...
Kviestiniai pietūs
... tai iškilmingas priėmimas, rengiamas ypatinga proga. Kadangi valgiaraštis sudaromas pagal šeimininkų skonį, jie turėtų paisyti ne tik savo, bet ir svečių mitybos įpročių, ypač jei tarp svečių ...
Kaip valgoma žuvis?
Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais: įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų ...