Kaip valgoma pica? :: Valgymo etiketo pagrindai

Visi kulinarijos autoritetai sutaria vieningai: pica pjaustoma kaip pyragas, trikampiai gabalėliai išdėliojami į lėkštes ir valgomi rankomis, pradedant nuo smailo galo ir pirštais prilaikant storąjį galą.



Reklama



  • Kaip valgoma papaja?Kaip valgoma papaja?
    Parduotuvėje arba turguje reikia pirkti tik sunokusius vaisius. Juos galima lengvai atskirti pagal kelias tamsias dėmeles ant gelsvos odiškos vaisiaus žievelės. Valgomas šis vaisius perpjaunant išilgai, minkštimas paprastai iškabinamas šaukštu. Neprinokusioss papajos valgomos keptos ...

    Skaityti »

  • Oficialus kvietimasOficialus kvietimas
    Nemandagu svečią kviesti renginio išvakarėse – galima pamanyti, jog atsisakius kitam svečiui kviečiate šį. Kvietimus į priėmimą reikėtų įteikti prieš 2–3 savaites. Stenkitės kvietimus įteikti kiekvienam svečiui ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems