Kaip valgoma žuvis? :: Valgymo etiketo pagrindai

Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais:

• įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų,

• nuo viršutinės pusės odą nutraukti peiliu ir šakute,

• filė prie galvos ir uodegos įpjauti ir atskirti ją nuo nugarkaulio, mėsą dėti greta į tą pačią ar kitą lėkštę.

• peiliu ir šakute išimti kaulus su galva ir uodegą, juos dėti į lėkštelę maisto atliekoms,

• apatinę filė apversti ant kitos pusės, nuimti odą ir toliau valgyti.

Reklama



  • Kaip gerti vandenį?Kaip gerti vandenį?
    Dieną pradėti nuo 1-2 stiklinių vandens. Valgyti galima po 30-45 minučių.Taip pat galima 30-45 minučių prieš visus valgius gerti 1 stiklinę vandens. Pvz., prieš gaminant valgį, išgerti stiklinę. Kol valgis bus paruoštas, jau ir bus praėjęs tas laikas. Ypatingai ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems