Kaip valgoma žuvis? :: Valgymo etiketo pagrindai

Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais:

• įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų,

• nuo viršutinės pusės odą nutraukti peiliu ir šakute,

• filė prie galvos ir uodegos įpjauti ir atskirti ją nuo nugarkaulio, mėsą dėti greta į tą pačią ar kitą lėkštę.

• peiliu ir šakute išimti kaulus su galva ir uodegą, juos dėti į lėkštelę maisto atliekoms,

• apatinę filė apversti ant kitos pusės, nuimti odą ir toliau valgyti.

Reklama



  • Kvietimų tekstų pavyzdžiaiKvietimų tekstų pavyzdžiai
    Kvietimai į vestuves, į jubiliejus, gimtadienius bei ofocialūs kvietimai. Ir žinoma keletas žaismingų kvietimų tekstų... Putos alutis ant jaunystės stalo, ir ašara nuplaus rūtelę žalią... Kviečiam kuriant mūsų šeimą, atvykti sudainuot vestuvių dainą...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems