Kaip valgoma žuvis? :: Valgymo etiketo pagrindai

Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais:

• įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų,

• nuo viršutinės pusės odą nutraukti peiliu ir šakute,

• filė prie galvos ir uodegos įpjauti ir atskirti ją nuo nugarkaulio, mėsą dėti greta į tą pačią ar kitą lėkštę.

• peiliu ir šakute išimti kaulus su galva ir uodegą, juos dėti į lėkštelę maisto atliekoms,

• apatinę filė apversti ant kitos pusės, nuimti odą ir toliau valgyti.

Reklama



  • Virtualaus bendravimo etiketo subtilybėsVirtualaus bendravimo etiketo subtilybės
    Virtualus bendravimas – ar tai būtų privatus ar viešas – vis dažniau sutinkamas dalykas mūsų kasdieniniame gyvenime. Vieniems tai tik laisvalaikio praleidimo būdas, pramoga, kitiems – darbą lengvinanti, svarbią informaciją teikianti ir geografinį atstumą mažinanti ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems