Kaip valgoma žuvis? :: Valgymo etiketo pagrindai

Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais:

• įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų,

• nuo viršutinės pusės odą nutraukti peiliu ir šakute,

• filė prie galvos ir uodegos įpjauti ir atskirti ją nuo nugarkaulio, mėsą dėti greta į tą pačią ar kitą lėkštę.

• peiliu ir šakute išimti kaulus su galva ir uodegą, juos dėti į lėkštelę maisto atliekoms,

• apatinę filė apversti ant kitos pusės, nuimti odą ir toliau valgyti.

Reklama



  • Elgesys auklėjant vaikusElgesys auklėjant vaikus
    Jeigu jūsų vaikas nuo mažens įprato girdėti žodžius „prašau“, „ačiū“, tai jis kur kas noriau juos vartos ir pradėjęs kalbėti. Nuo pustrečių metų vaikas turėtų tarti ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems