Kaip gyventi bei nepasimesti tarp žmonių...
» Etiketas darbe
» Kaip ieškoti darbo?
» Protokolas versle
» Derybų etiketas
» Verslo pokalbiai
» Viešas kalbėjimas
» Įmonės vakareliai
» Verslo pietūs
» Vizitinė kortelė
» Darbo vieta
» Pasitarimas
» Svečių aptarnavimas
Kaip valgomos vyšnios?
Jeigu vakarienei patiektas patiekalas su vyšniomis ir kitomis uogomis bei vaisiais, tuomet vyšnios paimamos už kotelio, nuo kurio uoga atskiriama dantimis, kauliukas išspaudžiamas į duobutę tarp nykščio ir rodomojo piršto ir padedamas į lėkštę arba specialiai tam ...
Kokį rinktis vyną?
Vyno žinovai rekomenduoja, prie vaišių stalo vynus gerkite taip: baltąjį vyną prieš raudonąjį; aštraus skonio prieš švelnesnį; sausi prieš saldžius, lengvi prieš sunkius, jaunesnį vyną prieš išlaikytą. Jei daržovės pateikiamos kaip garnyras, tai vynas derinamas prie mėsos, o jei ...
Tekstai žaismingiems kvietimams
Labas rytas suraitytas,
Klevo lapais nusagstytas.
Gal tie lapai susimils ir sveteliais man pabirs?
Vaikai lėktuve
Užsisakydami bilietą į lėktuvą pasakykite, jei skrisite su vaiku (vaikai iki dvejų metų skrenda nemokamai). Aviakompanijos turi teisę atsisakyti priimti į lėktuvą mažesnį ...
Kaip valgomos sraigės?
Sraigė iš kiauto išimama žnyplėmis ir tuoj pat valgoma, po to iš kiauto išsiurbiamas prieskoninis sviestas. Sviestu taip pat galima pašlakstyti prancūziško batono arba paprastos baltos duonos riekelę. Taip pat galima sraigės minkštimą padėti į lėkštę, palaistyti prieskoniniu sviestu ...