Kaip gyventi bei nepasimesti tarp žmonių...
» Etiketas darbe
» Kaip ieškoti darbo?
» Protokolas versle
» Derybų etiketas
» Verslo pokalbiai
» Viešas kalbėjimas
» Įmonės vakareliai
» Verslo pietūs
» Vizitinė kortelė
» Darbo vieta
» Pasitarimas
» Svečių aptarnavimas
Vizitinės kortelės svarba
Išvaizdi ir tinkamai įteikta vizitinė kortelė palieka gerą įspūdį. Dažniausiai jomis keičiamasi vykstant dalykiniams pokalbiams. Kai kuriose šalyse tam skiriamas ypatingas dėmesys...
»» Plačiau
|
![]() |
Kokio dydžio turi būti vizitinė kortelė?
Standartinių vizitinių kortelių dydis yra 5 x 9 (kartais 6×9 cm), moterų gali būti mažesnis 5×8 cm, bet nebūtinai. Ypatingam verslui, profesijai ar...
»» Plačiau
|
![]() |
Kokia informacija tūrėtų būti vizitinėje kortelėje?
Tarnybinėse vizitinėse kortelėse informacija turėtų būti: logotipas arba firmos, įstaigos ar įmonės firminis ženklas. Tekstas: įstaigos ar įmonės pavadinimas, jos veiklą nusakanti...
»» Plačiau
|
![]() |
Vizitinės kortelės įteikimo taisyklės.
Vizitinės kortelės asmeniškai turi buti įteikiamos pradejus eiti naujas pareigas ir norint susipažinti su partneriais ar institucijomis, su kuriomis teks bendradarbiauti...
»» Plačiau
|
![]() |
Ką vertėtų žinoti keliaujant automobiliu?
Pirmoji vairuotojo pareiga vairuoti automobilį kaip pridera. Kad automobilis gerai važiuotų, reikia laiku atlikti techninę apžiūrą. Jei važiuojant staiga kas nors sugenda ...
Prieskonių indeliai
Prieskonių indeliai turi būti nuolat plaunami ir sausai iššluostomi. Į drėgnus indelius prieskonių pilti griežtai nerekomenduojama. Ypač dėmesį reikia atkreipti į prieskonių indelių skylutes, kurios nuo karšto maisto garų kondensato dažnai užsikiša ...
Fondiu žavesys!
Fondiu - tai valgymo ritualas, populiarėjantis ir Lietuvoje. Fondiu rinkinį sudaro - indas kuris yra šildomas iš apačios žvakės ar degiklio pagalba ir ilgos dvišakės šakutės ...
Kaip valgomi ličiai?
Ličiai tai apvalūs ar kiek ovalūs slyvos dydžio (apie 3 cm diametro) vaisiai. Jų apyvaisį gaubia rausvas, kartais ryškiai raudonas, o nokstant iki rudumo patamsėjantis kietokas, tačiau lengvai nuimamas lukštas. Vaisiai susitelkę kekėmis ...