Vizitinė kortelė :: Verslo etiketo pagrindai

Vizitinė kortelė - tai Jūsų stiliaus ar atstovaujamos firmos atspindys. Pagal ją dažnai susidaromas pirmas įspudis apie jos savininką. Ir kaip tvirtina psichologai, tam įspūdžiui sudaryti pakanka 15 sekundžių. Vizitinė kortelė yra viena labiausiai matomų rinkodaros priemonių.

Vizitinės kortelės svarba
Išvaizdi ir tinkamai įteikta vizitinė kortelė palieka gerą įspūdį. Dažniausiai jomis keičiamasi vykstant dalykiniams pokalbiams. Kai kuriose šalyse tam skiriamas ypatingas dėmesys...
 »» Plačiau


Kokio dydžio turi būti vizitinė kortelė?
Standartinių vizitinių kortelių dydis yra 5 x 9 (kartais 6×9 cm), moterų gali būti mažesnis – 5×8 cm, bet nebūtinai. Ypatingam verslui, profesijai ar...
 »» Plačiau


Kokia informacija tūrėtų būti vizitinėje kortelėje?
Tarnybinėse vizitinėse kortelėse informacija turėtų būti: logotipas arba firmos, įstaigos ar įmonės firminis ženklas. Tekstas: įstaigos ar įmonės pavadinimas, jos veiklą nusakanti...
 »» Plačiau


Vizitinės kortelės įteikimo taisyklės.
Vizitinės kortelės asmeniškai turi buti įteikiamos pradejus eiti naujas pareigas ir norint susipažinti su partneriais ar institucijomis, su kuriomis teks bendradarbiauti...
 »» Plačiau


Reklama



  • Vaikas svečiuoseVaikas svečiuose
    Tėvams kartais būtina išeiti iš namų, bendrauti. Dažnai jie linkę kartu pasiimti ir vaikus – ne dėl to, kad taip patogiau, bet kad nėra kur ar kam palikti ir pan. Dar nevaikščiojantys ar nešliaužiojantys kūdikiai gali užmigti ...

    Skaityti »

  • Kokia turėtų būti patiekiamo vyno temperatūra?Kokia turėtų būti patiekiamo vyno temperatūra?
    Patiekiamo vyno rekomenduotina temperatūra: putojantis vynas (šampanas): 6-8 C, lengvas baltasis, rožinis vynas: 8-10 C, aukščiausios rūšies saldusis ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma žuvis?Kaip valgoma žuvis?
    Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais: įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma pica?Kaip valgoma pica?
    Visi kulinarijos autoritetai sutaria vieningai: pica pjaustoma kaip pyragas, trikampiai gabalėliai išdėliojami į lėkštes ir valgomi rankomis, pradedant ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems