Kaip gyventi bei nepasimesti tarp žmonių...
![]() |
Verslo pietūs
Jei prie stalo sėdi 6 ar daugiau žmonių, reikia laukti, kol bent pusė stalo bus paserviruota. Jei žmonių mažiau, reikia palaukti, kol visi užsisakys. Šią taisyklę galima sulaužyti tik tada, jei maistas gali ataušti arba esantys ...
Šeimininkų ir svečių pareigos rengiant priėmimą
Labai svarbu iš anksto išsiaiškinti garbingiausią svečią ir jam parodyti deramą dėmesį numatyti vietą prie stalo, laiką jo kalbai ir pan. ...
Kaip valgoma suflė?
Suflė - tai purus ir išsipūtęs, saldus arba kitokio skonio patiekalas iš kiaušinių. Būna dviejų rūšių: vienas valgis patiekiamas karštas, o kitas - ataušęs. Purus karštojo suflė minkštimas paruošiamas iki standumo išplakus kiaušinių baltymus maišant su šiltu padažu ar tyre...
Kvietimas į vestuves
Ne tik vestuvės, bet ir bet kuri kita šventė ar oficialus renginys prasideda būtent nuo kvietimų. Rengdamiesi šventei, pirmiausia derėtų sudaryti svečių sąrašą taip žinosite kiek kvietimų prireiks. Į kviečiamųjų sąrašą reikėtų...