Kvietimo etiketo pagrindai visiems ir kiekvienam!

Puslapiai »  1 | 2

Kvietimas į vestuves
Ne tik vestuvės, bet ir bet kuri kita šventė ar oficialus renginys prasideda būtent nuo kvietimų. Rengdamiesi šventei, pirmiausia derėtų sudaryti svečių sąrašą – taip žinosite kiek kvietimų prireiks. Į kviečiamųjų sąrašą reikėtų...
 »» Plačiau


Kaip rašomas kvietimas?
Paprastai kvietimai rašomi trečiuoju asmeniu, kvietimo popieriaus, teksto spalvą gali riboti tik jūsų fantazija. Vestuvinio kvietimo tekstui dažnai parenkami neformalūs žodžiai, rašomos jausmus išreiškiančios eilės. Bet kuriuo atveju kvietimo tekste svarbu...
 »» Plačiau


Kvietimų tekstų pavyzdžiai
Kvietimai į vestuves, į jubiliejus, gimtadienius bei ofocialūs kvietimai. Ir žinoma keletas žaismingų kvietimų tekstų...
Putos alutis ant jaunystės stalo, ir ašara nuplaus rūtelę žalią...
Kviečiam kuriant mūsų šeimą, atvykti sudainuot vestuvių dainą...
 »» Plačiau


Kvietimų pavyzdžiai (foto)
... tiksliau idėjos kvietimams...
 »» Plačiau


Pakvietimo sudėtis
Tradiciškai pakvietimą sudaro: išorinis vokas, vidinis vokas, kvietimas, atsakymo kortelė...
 »» Plačiau


Reklama



  • ProtokolasProtokolas
    Protokolas – vyriausybių ir jų atstovų oficialaus ir neoficialaus bendravimo taisyklių visuma. Tarptautinis protokolas – visuma visuotinai pripažintų taisyklių ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma papaja?Kaip valgoma papaja?
    Parduotuvėje arba turguje reikia pirkti tik sunokusius vaisius. Juos galima lengvai atskirti pagal kelias tamsias dėmeles ant gelsvos odiškos vaisiaus žievelės. Valgomas šis vaisius perpjaunant išilgai, minkštimas paprastai iškabinamas šaukštu. Neprinokusioss papajos valgomos keptos ...

    Skaityti »

  • Kviečiamasis pranešimasKviečiamasis pranešimas
    Tai oficialus raštas, pranešantis apie būsimą posėdį, kuriame informuojamajam asmeniui reikia dalyvauti. Oficialaus tokio vardo jis neturi, rašomas be pavadinimo, paprastame lape ...

    Skaityti »

  • Kaip valgomi avokadai?Kaip valgomi avokadai?
    Žali, žali su gelsvu atspalviu kriaušės formos avokadų vaisiai padengti plona, bet kieta žievele. Jie skinami neprinokę, todėl būna kieti. Nusipirkus juos reikia suvynioti į popierių ir laikyti kambario temperatūroje, kol suminkštės. Žalių su gelsvu atspalviu avokadų minkštimas ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems