Kaip valgoma žuvis? :: Valgymo etiketo pagrindai
Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais:
įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų,
nuo viršutinės pusės odą nutraukti peiliu ir šakute,
filė prie galvos ir uodegos įpjauti ir atskirti ją nuo nugarkaulio, mėsą dėti greta į tą pačią ar kitą lėkštę.
peiliu ir šakute išimti kaulus su galva ir uodegą, juos dėti į lėkštelę maisto atliekoms,
apatinę filė apversti ant kitos pusės, nuimti odą ir toliau valgyti.
Reklama
Stalo kortelės
Pirmiausia stalo kortelės padės išvengti nesusipratimų kuriam svečiui kurioje vietoje sėstis, stalo kortelių pagalba galėsite bendrų pomėgių, panašaus amžiaus svečius susodinti šalia. Taip pat galėsite toliau vieną nuo kito pasodinti svečius, kurie tarpusavyje nesutaria. Ir, be ...
Skaityti »