Kaip valgoma žuvis? :: Valgymo etiketo pagrindai
Žuvį galima valgyti dvejomis šakutėmis arba specialia žuvies šakute ir peiliu. Virta žuvis valgoma etapais:
įpjauti nugaros odą nuo galvos iki uodegos ir atskirti mėsą nuo nugaros ašakų,
nuo viršutinės pusės odą nutraukti peiliu ir šakute,
filė prie galvos ir uodegos įpjauti ir atskirti ją nuo nugarkaulio, mėsą dėti greta į tą pačią ar kitą lėkštę.
peiliu ir šakute išimti kaulus su galva ir uodegą, juos dėti į lėkštelę maisto atliekoms,
apatinę filė apversti ant kitos pusės, nuimti odą ir toliau valgyti.
Reklama
Oficialūs pokalbiai
Norint filmuoti ar įrašyti pokalbį, reikia gauti kitos šalies sutikimą. Pažymėtina, kad pokalbio metu nedera liesti nacionalinių, religinių ir kitų opių temų, kritikuoti ...
Skaityti »
