Kvietimo etiketo pagrindai visiems ir kiekvienam!

Puslapiai »  1 | 2

Kvietimas į vestuves
Ne tik vestuvės, bet ir bet kuri kita šventė ar oficialus renginys prasideda būtent nuo kvietimų. Rengdamiesi šventei, pirmiausia derėtų sudaryti svečių sąrašą – taip žinosite kiek kvietimų prireiks. Į kviečiamųjų sąrašą reikėtų...
 »» Plačiau


Kaip rašomas kvietimas?
Paprastai kvietimai rašomi trečiuoju asmeniu, kvietimo popieriaus, teksto spalvą gali riboti tik jūsų fantazija. Vestuvinio kvietimo tekstui dažnai parenkami neformalūs žodžiai, rašomos jausmus išreiškiančios eilės. Bet kuriuo atveju kvietimo tekste svarbu...
 »» Plačiau


Kvietimų tekstų pavyzdžiai
Kvietimai į vestuves, į jubiliejus, gimtadienius bei ofocialūs kvietimai. Ir žinoma keletas žaismingų kvietimų tekstų...
Putos alutis ant jaunystės stalo, ir ašara nuplaus rūtelę žalią...
Kviečiam kuriant mūsų šeimą, atvykti sudainuot vestuvių dainą...
 »» Plačiau


Kvietimų pavyzdžiai (foto)
... tiksliau idėjos kvietimams...
 »» Plačiau


Pakvietimo sudėtis
Tradiciškai pakvietimą sudaro: išorinis vokas, vidinis vokas, kvietimas, atsakymo kortelė...
 »» Plačiau


Reklama



  • Bendri patarimai - kaip valgyti?Bendri patarimai - kaip valgyti?
    Stalo etiketas dažniausiai priklauso nuo šalies papročių, tradicijų bei nacionalinės virtuvės ypatumų, tačiau yra ir bendrų taisyklių, kurių laikomasi daugelyje šalių. Valgydami dažniausiai naudojamės dviem pagrindiniais įrankiais – šakute ir ...

    Skaityti »

  • Stalo indaiStalo indai
    Pagal savo funkcijas ir naudojimo ypatumus indai ir stalo įrankiai gali būti įvairiai skirstomi, tačiau paprasčiausias būdas, apibrėžiantis naudojimo galimybes ...

    Skaityti »

  • Kvietimo siuntimasKvietimo siuntimas
    Kvietimus įteikite iki vestuvių likus 1-2 mėnesiams. Nes, kuo anksčiau juos įteiksite, tuo daugiau kviečiamų svečių šventėje dalyvaus, tačiau nederėtų persistengti ir kvietimus išsiųsti labai anksti ...

    Skaityti »

  • Kaip valgoma papaja?Kaip valgoma papaja?
    Parduotuvėje arba turguje reikia pirkti tik sunokusius vaisius. Juos galima lengvai atskirti pagal kelias tamsias dėmeles ant gelsvos odiškos vaisiaus žievelės. Valgomas šis vaisius perpjaunant išilgai, minkštimas paprastai iškabinamas šaukštu. Neprinokusioss papajos valgomos keptos ...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems