Stalo etiketo pagrindai :: Servetėlių lankstymo būdai

Servetėlės – neatskiriama vaišių stalo dekoravimo dalis. Serviravimui gali būti naudojamos tiek lininės, tiek medvilninės, tiek popierinės ar audinio pakaitalo servetėlės. Jos stalui gali suteikti arba elegancijos ir oficialumo, arba spalvingumo ir žaismingumo – priklausomai nuo to, kokias servetėles pasirinksite ir su kokiais stalo akcentais derinsite.

Servetėles svarbu suderinti su stalo akcentais – staltiese, indais, bendru stalo vaizdu. Jei lankstinys iš servetėlės sudėtingesnis, patartina rinktis ne mažesnes nei 50×50cm servetėlės. Paprastesniems lankstiniams tiks ir mažesnės servetėlės, tačiau nepamirškite, kad didelės visada atrodo gražiau.

Paspaudus ant paveiksliuko atrasit patikusios servetėlės lankstymo schemą:

Puslapiai » 1 | 2 | 3 | 4 | 5

  

  





Naujausios temos!

  • Pasisveikinimas Pasisveikinimas – tai pagarbos ir draugiškumo išraiška. Pasisveikinimo pirmumą sąlygoja tam tikros nusistovėjusios normos ...

    Skaityti »

  • Fondiu Fondiu valgymo ritualas - fondiu rinkinį sudaro - indas kuris yra šildomas iš apačios žvakės ar degiklio pagalba ir ilgos dvišakės šakutės ...

    Skaityti »

  • Žmogaus tyrinėjimas Dažniausiai darbo paieškos prilygsta apsilankymui pas stomatologą, sukelia nemažą nervinę įtampą. Baisiausia, kad jus tirs bei vertins ...

    Skaityti »



Padaryti startiniu Įkelti į Favoritus Mes facebook'e Pradžia