Kaip valgomi melionai? :: Valgymo etiketo pagrindai

Melionas pjaunamas aštriu peiliu pusiau (išilgai), paskui išimame sėkleles (jei vaisius sunokęs, jas lengviausia išimti šaukšteliu) ir vaisius supjaustomas gabalėliais, kurie sudedami į desertinę lėkštę.

Taip pat, meliono puseles galima iškabinti ir šaukšteliu, priklausomai ką ruošiatės su juo daryti.

Arbūzo sėkleles, kurios yra nevalgomos, iš minkštimo iškrapštome šakute.

Minkštimas valgomas peiliu ir šakute vaisiams. Jei melionas į stalą paduodamas taurėje kokteiliui, tuomet valgoma šaukštu semiant minkštimo gabalėlius.


Reklama



  • Žvakių pasirinkimas pagal savaitės dieną Žvakių pasirinkimas pagal savaitės dieną
    Įvairiuose šaltiniuose nurodoma, kad baltas žvakes geriausia uždegti pirmadienį. Raudonos žvakės palankiai veikia sveikatą, žadina meilės aistrą, stiprina žmogaus energetinį lauką, suteikia valdžios, geriausia jas uždegti antradienį ...

    Skaityti »

  • Kaip valgomas upėtakis?Kaip valgomas upėtakis?
    Tai populiariausia žuvis tarp gurmanų. Natūraliomis sąlygomis užaugintą upėtakį galima atapažinti pagal raudonus ir geltonus taškus ant žvynų. Jei lėkštėje guli visas upėtakis, valgyti jį derėtų ...

    Skaityti »

  • Vaišių stalo dekoravimasVaišių stalo dekoravimas
    ... turi būti ne tik skanu, bet turi būti ir gražu, neužtenka vien tik gražios aplinkos, svarbu ir gražus stalas bei gražiai dekoruoti - papuošti patiekalai...

    Skaityti »

PradžiaMes facebook'e Svetainės versija mobiliems